CONCERT A LA GORGA

“AQUÍ I ARA. SOLIDARITAT AMB LA TAMARA”

Aquest divendres 11 de gener a les 20:30h, a La Gorga, tindrà lloc el concert “Aquí i ara. Solidaritat amb la Tamara”, on Ovidi4, amb les veus de Mireia Vives, David Caño, David Fernàndez i Borja Penalva, comparteix i celebra humilment Ovidi Montllor a través de poemes, músiques i reflexions.

L’espectacle, de 135 minuts de durada, es basa en textos de Pere Quart, Àngela Davis, Joseba Sarrionaindia, Marina Garcés, Santiago Alba Rico, Roger Pelàez, Maria Mercè Marçal, Josep Palau i Fabre, Valero Sanmartí, Rafeef Ziadah, Marc Granell, David Caño, Montserrat Roig, David Sarsanedas, Enric Casasses i G. K. Chesterton.

Organitza: ANC Palamós, CDR Gavarres Mar, CDR Sant Feliu de Guíxols i ANC Sant Feliu de Guíxols.

Preu: Les entrades són de taquilla inversa i es poden reservar a través del web lagorga.cat.

DIVENDRES 11 DE GENER

A LES 20:30H
TEATRE LA GORGA

MÚSICA CLÀSSICA

CONCERT: “RECORDANT EL NADAL”

Joventuts Musicals de Palamós ens proposa per aquest diumenge 13 de gener a les 18:00h, el concert: “Recordant el Nadal”, amb la soprano Elena Martinell i el pianista Joan Sadurní. L’espectacle té una durada prevista de 80 minuts, sota la següent proposta musical:

 • Amarilli mia bella (Le nuove musiche, 1602) Giuliu Caccini.
 • Ombra Mai fu (Xerxes, 1711) George Frideric Haendel.
 • Sposa son disprezatta (Bajazet, 1735) Antonio Vivaldi.
 • Der hölle rache (La Flauta Màgica, 1791) W. Amadeus Mozart.
 • Una voce poco fa (Il barbieri di Siville, 1816) Giacomo Rossini.
 • O mio babbino caro (Gianni Schicchi, 1918) Giacomo Puccini.
 • Caro nome che il moi cor (Rigoletto, 1851 ) Gioseppe Verdi.
 • Canzone di Doretta (La Rondine, 1917) Giacomo Puccini.
 • Canción del ruiseñor (Doña Francisquita, 1923) Amadeo Vives.
 • Canción de la paloma (El barberillo de Lavapiés, 1874) Francisco Barbieri.
 • La mare de Déu (tradicional catalana) Manuel García-Morante.
 • La nit de vetlla (tradicional catalana) Eduart Toldrà.
 • Cant dels ocells (tradicional catalana) Manuel García-Morante.
 • El desembre congelat (tradicional catalana) Manuel García-Morante.
 • El Danubi blau (1867) Johan Strauss II.

Organitza: Joventuts Musicals de Palamós.

Preu: Entrada general: 10 €. // Entrada pels socis de JMP i menors de 18 anys: gratuït. // Entrada Tr3sC: 5 €. A la venda a www.lagorga.cat

 

DIUMENGE 13 DE GENER

A LES 18:00H
TEATRE LA GORGA

IV EXHIBICIÓ DE MONÒLEGS

ORGANITZADA PER LA COLLA LES BRAVES

Passa el Nadal i torna de nou l’exhibició de monòlegs. Aquest dissabte 19 de gener a les 20:00h, tres valentes i tres valents pujaran dalt l’escenari de La Gorga per fer-vos riure. Parlaran de la carrera d’actors i actrius, de com pot sobreviure un fotògraf durant l’època de Carnaval, de la importància de celebrar els dies mundials de tot i dels regals tan particulars que reben els mestres a final de curs, entre altres temes. Asseguts al pati de butaques, vosaltres, el públic, sereu el jurat per decidir quin és el millor. Us hi animeu?

Intèrprets: Joanna Ureña, Uri Moliner, Carlos Ribas, “en Pano”, Pat Roma, Maria Cambil i Eduard Vilaplana (guanyador any 2018).

Durada: 75 minuts.

Preu: 5 €. Entrades a www.lagorga.cat

 

DISSABTE 19 DE GENER

A LES 20:00H
TEATRE LA GORGA

CONCERT SOLIDÀRI

AMB LA “GIRONA BANDA BAND”

Aquest diumenge 20 de gener a les 18:00h es farà un concert benèfic a favor de Càritas Interparroquial Palamós-Sant Joan que es duu a terme des de 2010. Enguany anirà a càrrec de Girona Banda Band, una banda simfònica nascuda el 2005 per la iniciativa conjunta de la Xarxa de Centres Cívics, les escoles de música i l’Ajuntament de Girona. El seu repertori combina la música de cinema, la música clàssica i la música per a banda.

Durada: 90 minuts.

Organitza: Càritas Interparroquial Palamós-Sant Joan.

Preu: Taquilla inversa. Entrades a www.lagorga.cat

DIUMENGE 20 DE GENER

A LES 18:00H
TEATRE LA GORGA

CINEMA A LA GORGA

CICLE GAUDÍ: “EL FOTÓGRAFO DE MAUTHAUSEN”

Aquest dijous 24 de gener, a partir de les 20:00h, nova sessió de cinema a La Gorga amb la projecció de la pel·lícula “El fotógrafo de Mauthausen” dirigida per Mar Targarona.

Sinopsis: Amb l’ajuda d’un grup de presoners espanyols que lideren l’organització clandestina del camp de concentració de Mauthausen, Francesc Boix, un pres que treballa en el laboratori fotogràfic del camp, arrisca la seva vida en planejar l’evasió d’uns negatius que demostraran al món les atrocitats comeses pels nazis en l’infern del camp de concentració austríac.

Per a més informació, et recordem que, com cada setmana, l’Associació Cultural Centre d’Iniciatives Audiovisuals, responsable dels continguts del web www.tvpalamos.com, t’ofereix la cartellera cinematogràfica més complerta, amb una fitxa tècnica i artística de cada pel.lícula. També pots consultar les properes estrenes previstes a Catalunya, així com un arxiu amb les dades, pòsters oficials i tràilers de prop de 2.500 pel.lícules. Aquesta cartellera és una de les més complertes que es fan a nivell comarcal dins del territori català.

Cada setmana t’ofereix una àmplia i detallada informació amb tota la programació de les principals sales de projecció del Baix Empordà: Ocine (Platja d’Aro), Teatre Municipal (Palafrugell), Casino (Begur), Mundial (La Bisbal), Montgrí (Torroella M) i Teatre La Gorga (Palamós). Pots accedir a la cartellera amb aquests enllaços:

Versió per ordinadors i tauletes digitals.

*  Versió adaptada específicament per a mòbils.

Preu: Entrada general: 4,5 €. Entrada reduïda: 3 € (Menors de 18 anys / Jubilats / Portador del Carnet+25 / Discapacitats / Parelles lingüístiques de Palamós / Aturats / Socis del Club Tr3sC / Presentant el Carnet Jove). Venda d’entrades: al web www.lagorga.cat

DIJOUS 24 DE GENER

A LES 20:00H
TEATRE LA GORGA