XVI JORNADES D’EDUCACIÓ I FAMÍLIA

AMB EL DR. VÍCTOR LÓPEZ ROS 

Continuen les XVI Jornades d’Educació i Família que com cada any s’adrecen especialment a pares i a educadors. El segon conferenciant d’aquesta edició serà Víctor López Ros, llicenciat en Educació Física a l’INEF i doctor en Psicologia que, aquest dijous 14 de març a les 21:00h i al Teatre La Gorga, ens farà una conferència on ens plantejarà una problemàtica actual en el món educatiu: Quin esport és millor per als nostres infants i joves?

L’esport és una part molt important en el creixement i desenvolupament dels fills i filles. I també ens planteja alguns dubtes a l’hora de decidir què és el millor. Per exemple, és millor que primer practiqui molts esports i després esculli? És bo que comencin ben aviat fent un únic esport? Quina edat és la millor per començar a especialitzar-se? És bo que comencin a competir de tan petits? I és bona tanta competició?

Preu: Gratuït.

Organitza: Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós.

DIJOUS 14 DE MARÇ

A LES 21:00H
TEATRE LA GORGA

XXIV MOSTRA DE CORALS ESCOLARS

I “CANTATA” AMB ELS GRUPS PARTICIPANTS 

Aquest dissabte es farà la tradicional Mostra de Corals de les escoles de Palamós que en aquest 2019 celebra la seva 24ena. edició. L’activitat s’iniciarà a les 16:30h amb la cantada de corals de les escoles de Palamós (La Vila, Vila-romà, La Salle i Vedruna) i en la que cada coral farà el seu repertori.
 
Posteriorment, a les 17:30h (1rA) i a las 18:30h (1rB), es portarà a terme una cantata que porta el nom de: “La Marinera que perseguia la felicitat”, una marinera que, juntament amb la seva grumet, volten pel món a la recerca de la felicitat. Un muntatge fet amb el guió dels mateixos mestres de música de les escoles, amb l’acompanyament dels professors de música de l’Aula Musical La Vila i amb la dramatització d’actrius de Gespa Jove.
 
Organitza: Joventuts Musicals de Palamós en conveni amb l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós.
 
Preu: taquilla inversa a benefici de Càrites Interparroquial de Palamós. Les entrades estan disponibles al web lagorga.cat.
 

 

DISSABTE 16 DE MARÇ

A LES 16:30H
TEATRE LA GORGA