“BLOWING”

DINS LA PROGRAMACIÓ DEL “FEM DANSA 2018”

Aquest dissabte 17 de novembre a les 19:00h es farà un espectacle de dansa contemporània familiar amb “Blowing” de la Companyia Múcab Dans. Aquest espectacle està recomanat a partir de 5 anys.

Ara mateix, en aquest precís moment, deuen estar volant milions i milions de desitjos que volen fer-se realitat. Demanem desitjos de moltes maneres diferents: bufant les espelmes el dia del nostre aniversari, veient passar un estel fugaç, bufant una flor de dent de lleó. A “Blowing” viurem el viatge d’una petita espora que té una missió, complir el desig de la Yuri. Un viatge a través del vent, ple d’aventures i situacions en què trobarem les respostes a totes aquestes preguntes… o no!

Direcció artística: Toni Mira Martínez; Coreografia: Toni Mira Martínez, Irina Martínez Garcia i Guille Vidal-Ribas Belil; Intèrprets: Irina Martínez Garcia, Guille Vidal-Ribas Belil i Joan Laporta Fatjó; Arranjaments musicals: Dani Campos

Aquest espectacle té una durada prevista de 52 minuts.

Organitza: l’Àrea municipal de Cultura, a iniciativa de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Preu: Gratuït. Entrades al web www.lagorga.cat

DISSABTE 17 DE NOVEMBRE

A LES 19:00H
TEATRE LA GORGA

“EL METGE DE LAMPEDUSA”

SESSIÓ DE TEATRE A LA GORGA

Aquest diumenge 18 de novembre a les 19:00h, tenim l’oportunitat de gaudir d’una proposta teatral carregada d’humanitat i compromís social: “El metge de Lampedusa” dirigida per Miquel Gorriz i interpretada per Xicu Masó. Basada en l’obra “Llàgrimes de sal” de Pietro Bartolo i Lídia Tilotta, amb l’adaptació i dramatúrgia d’Anna Maria Ricard.

Una obra basada en l’autobiografia de Pietro Bartolo, un metge de Lampedusa amb 30 anys d’experiència. Una vida dedicada a l’atenció dels exiliats que, des de les costes africanes, naveguen fins a l’illa de Lampedusa. Interpretada magistralment per l’actor Xicu Masó, que s’ha fet seva la veu del metge i que en primera persona ens parla de les persones que acull i cuida, i que escolta les seves històries de misèria, persecució i por.

Aquesta es complementa amb un fòrum previ sobre el que pensen els joves sobre la crisi dels refugiats (que es va fer el passat dijous 15 de novembre) i un forum final, un cop vista l’obra teatral, i que tindrà lloc el dia 22 de novembre.

Aquest espectacle té una durada prevista de 75 minuts.

Organitza: Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós.

Preu: Entrada general: 15€ – Reduïda: 12 € – Escena 25: 5 €  Entrades al web www.lagorga.cat

DIUMENGE 18 DE NOVEMBRE

A LES 19:00H
TEATRE LA GORGA