TEATRE: OTEL·LO

AMB LA COMPANYIA LES ANTONIETES 

Aquest dissabte 23 de març, el Teatre La Gorga ens proposa un vespre de teatre amb un clàssic de William Shakespeare: Otel·lo. La companyia “Les Antonietes” adapten l’obra del conegut escriptor anglès sota la direcció d’Oriol Tarrasón i deixa tot el pes de la tragèdia sobre els actors Òscar Intente, Arnau Puig i Annabel Castan, que interpreten els personatges d’aquesta versió d’Otel·lo que, seguint la força de l’obra original, porta als límits la gelosia, l’enveja o el poder.

Otel·lo, general de l’exèrcit de la república de Venècia, i Desdèmona, filla del senador Brabantio, s’enamoren i es casen en secret. Yago, un dels lloctinents del moro, mogut per l’odi que sent cap a ell, intenta provocar la gelosia d’Otel·lo fent-li creure que la seva esposa li és infidel amb Cassio, el seu lleial tinent. Víctima de las seva terrible gelosia, Otel·lo acaba matant Desdèmona i després, en descobrir que tot ha estat un engany del malvat Yago, se suïcida.

 

Organitza: Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós.

Preu: Entrada general 18 euros. / Entrada reduïda: 15 euros. / Escena 25: 5 euros. / Entrades a www.lagorga.cat

DISSABTE 23 DE MARÇ

A LES 20:30H
TEATRE LA GORGA

CINEMA A LA GORGA

AMB LA PROJECCIÓ DE: “ENTRE DOS AGUAS”

Aquest dijous 28 de març a les 20:00h, nova sessió de cinema del Cicle Gaudí a La Gorga, amb la projecció de la pel·lícula “Entre dos aguas”, una pel·lícula documental dirigida per Isaki Lacuesta l’any 2018. Va obtenir la “Concha de oro” al Festival Internacional de Cine de San Sebastián i 9 nominacions als Premis Gaudí 2019.

Isra i Cheíto són dos germans gitanos: l’Isra va ser sentenciat a presó per tràfic de drogues i el Cheíto es va allistar a l’infanteria de marina. Quan l’Isra surt de la presó i el Cheíto torna d’una llarga missió, tornen a San Fernando. El retrobament entre els dos germans porta records de la violenta mort del seu pare quan tot just eren uns nens. Han passat dotze anys des de “La leyenda del tiempo”, la pel·lícula de Lacuesta quan l’Isra i el Cheíto eren adolescents. Ara l’Isra retorna a San Fernando per recuperar a la seva dona i les seves filles. Però, com aconseguirà tirar endavant en el lloc amb la taxa d’atur més alta d’Espanya? La seva recerca de redempció i la seva necessitat d’ordenar les seves vides i reconciliar-se, uneix a l’Isra i el Cheíto una vegada més.

 

Durada: 136 minuts.

Preu: 4,5 euros/Reduïda 3 euros. Podeu comprar les entrades al web lagorga.cat.

Organitza: Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós i Cicle Gaudí Circuit Estable de Cinema Català.

 

DIJOUS 28 DE MARÇ

A LES 20:00H
TEATRE LA GORGA