EXPOSICIÓ: “NAVEGANTS D’AIGUAMOLLS”

2.000 ANYS DE SECRETS ENFONSATS

La Capella del Carme presenta l’exposició “Navegants d’aiguamolls. 2.000 anys de secrets enfonsats”, produïda pel Museu d’Arqueologia de Catalunya i adreçada a un públic familiar, que aporta de manera didàctica, rigorosa i entenedora una explicació completa de com es construïen, navegaven i propulsaven els vaixells d’ara fa 2.000 anys.
 
Parteix d’una investigació sobre els vaixells iberoromans, que ara pren la forma d’exposició per acostar la recerca a la ciutadania: les característiques de la navegació i el comerç antics, i les innovacions tècniques, les característiques de la navegació i el comerç antics, i les innovacions tècniques aplicades en el disseny d’aquests vaixells que transitaven tant per un medi lacunar com al llarg de la costa.
 
Aquesta espectacular exposició es distribuirà entre la Capella del Carme, on trobarem una antiga embarcació de 9 metres d’eslora, i la sala d’exposicions temporals del Museu de la Pesca.
 
Preu: Gratuït.
 
Organitza: el Museu de la Pesca i el Museu d’Arqueologia de Catalunya.

DEL 23 DE MARÇ AL 15 DE SETEMBRE

En horaris d’obertura del Museu i de la Capella
CAPELLA DEL CARME i MUSEU DE LA PESCA

EXPOSICIÓ PERMANENT DEL MUSEU DE LA PESCA

Jornada de Portes Obertes

Cada primer diumenge de mes, el Museu de la Pesca ofereix l’entrada gratuïta a la seva exposició permanent.

El Museu de la Pesca et permet conèixer la relació de l’home amb el mar i el seus recursos, tot descobrint el passat, el present i el futur de la pesca i la cultura pesquera; un patrimoni material i immaterial que es troba en l’origen del caràcter singular de la Costa Brava.

Aprofiteu aquest dia no només per gaudir de Palamós, sinó per experimentar la bellesa del patrimoni de Palamós amb la visita a la Capella del Carme. Espai d’Art i Patrimoni on podreu contemplar l’exposició d’obres d’Ezequiel Torroella i descobrir el municipi amb l’audiovisual “Jo, el paisatge”.

I acabeu el dia gaudint del patrimoni natural i cultural de Palamós amb un recorregut pels seus camins de ronda, les seves cales, els seus carrers plens d’història i els seus espais d’interès, i amb un tast de la gastronomia marinera més autèntica, hereva de la tradició de la nostra gent de mar.

Preu: Entrada gratuïta

Més informació: Servei d’Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat

CADA PRIMER DIUMENGE DE MES

DE 10:00H A 14:00H I DE 16:00H A 19:00H
Museu de la Pesca