9ª EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

DELS SOCIS DEL CINE CLUB BAHIA

Darreres jornades per veure la 9ª Exposició fotogràfica del Cine Club Bahia Palamós. La tradicional mostra col·lectiva de fotografies dels socis del Cine Club i que cada any es desplega en aquesta exposició, que es podrà veure fins al dissabte 19 de gener a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal, de dilluns a divendres de les 10:00h a les 13:00h i de les 16:00h a les 20:00h. Els dissabtes de les 10:00h a les 13:00h.

Preu: Entrada gratuïta

Organitza: Cine Club Bahia Palamós.

FINS AL DISSABTE 19 DE GENER

DE 10:00H A 13:00H I DE 16:00H A 20:00H
A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL (SALA POLIVALENT)

EXPOSICIÓ PERMANENT DEL MUSEU DE LA PESCA

Jornada de Portes Obertes

Cada primer diumenge de mes, el Museu de la Pesca ofereix l’entrada gratuïta a la seva exposició permanent.

El Museu de la Pesca et permet conèixer la relació de l’home amb el mar i el seus recursos, tot descobrint el passat, el present i el futur de la pesca i la cultura pesquera; un patrimoni material i immaterial que es troba en l’origen del caràcter singular de la Costa Brava.

Aprofiteu aquest dia no només per gaudir de Palamós, sinó per experimentar la bellesa del patrimoni de Palamós amb la visita a la Capella del Carme. Espai d’Art i Patrimoni on podreu contemplar l’exposició d’obres d’Ezequiel Torroella i descobrir el municipi amb l’audiovisual “Jo, el paisatge”.

I acabeu el dia gaudint del patrimoni natural i cultural de Palamós amb un recorregut pels seus camins de ronda, les seves cales, els seus carrers plens d’història i els seus espais d’interès, i amb un tast de la gastronomia marinera més autèntica, hereva de la tradició de la nostra gent de mar.

Preu: Entrada gratuïta

Més informació: Servei d’Atenció al Visitant. Museu de la Pesca. 972 600 424 | infomuseu@palamos.cat

CADA PRIMER DIUMENGE DE MES

DE 10:00H A 14:00H I DE 16:00H A 19:00H
Museu de la Pesca